0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Идеи за дома

1 2 3 4 5

Декорирай Дома


Докоснете се до вдъхновяващите идеи за дома. Идеи и уроци за изкуството да създадете настроение и уют чрез декорацията на дома. Не само при тържествени поводи и семейни празници, но и за украса на дома, за идеи за ремонти. За красотата, която е всекидневно с нас и до нас. За умението да направите от нищо нещо, което да ви радва.

Декорацията в нашият дом трябва да се сменя периодично, за да се освежава настроението в пространството. Но доста често в интериорната декорация присъстват обекти с които ни е трудно да се разделим поради тяхната сантиментална стойност или такива, които все още могат да бъдат ползвани. Ние от Ракхива създадохме богата колекция от идеи с които можете да преобразите вече застарелите, но все пак важни предмети в домът си, за да им дадете възможност да заблестят отново.

В страницата на Ракхива От Нищо Нещо Идеи За Дома, Вие можете да намерите безброй вдъхновяващи съвети за освежаване на вашият интериор. Всички идеи са подкрепени с видео и снимкови материали, за да ви бъде лесно и удобно при ръчната изработка на украсата за дома. Освен прекрасните идеи, които ще намерите в нашият сайт, ние сме подбрали богата колекция от декоративни материали на добри цени, за да улесним процесът. 

Невероятният подбор от натурални и изкуствени материали като дантели, органза, тюл, мрежи, различни видове хартия, филц, сатен и много други ще ви помогнат да отключите вашето въображение и да обогатите настроението във вашият дом. 
​​​​​​​
Когато декорацията във вашият дом вече не ви впечатлява така като преди не е нужно да я изхвърляте и замествате с нещо ново закупено от магазина. Вие имате силата да я накарате отново да засияе с лека преработка, която да направите сам с помощта на нашите идеи и материали.   

Ще научите как да шиете с панделки, как се правят декоративни предмети от канап, натурален шнур, как се декорира текстилен плат с дребен набор, как се прави връзка за завеси, декорирана с цвете от панделка, идеи за есенна украса на дома, как се прави пролетна декорация за дома от тишу хартия, от нищо нещо – винтидж декорации с лен, зебло и канап, свежи идеи за ароматна украса на дома, как да си направите сами завеси и шноли за завеси, както и много други.