0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Изработка на бижута

1 2 3

Една от най-любимите теми на всички занимаващи се с някакъв вид ръчна изработка на продукти е правенето на бижута. Накитите съществуват от край време и докато сега ги използваме предимно да подчертаем вкуса и визията си, преди те са се използвали предимно за показване на статус, а също така са играели ролята и на амулети и талисмани, пазещи техният носител от зли помисли. 

Искате да си направите уникално бижу, изработено специално за вас и вашия вкус? Тук сте на точното място. Вие сте в страничката на Ракхива с идеи за бижута, където ще научите как да си направите сами бижугривна, пръстен, обеци, колие, бутониера, брошка... Бижуто си остава незаменим подарък за празник, необходимо допълнение за всеки тоалет и дори свеж елемент от интериора на вашата стая.

Ние от Ракхива обожаваме да изработваме бижута. Имаме богата колекция от материали като дантели, панделки, маниста, камъчета, бижутерска тел, закопчалки и други инструменти и елементи, от които вие можете да закупите това от което имате нужда за създаването на бижуто, което искате. Освен богатата ни колекция от висококачествени и невероятни продукти ние предлагаме и обяснения под формата на текст, а също и видеа, които можете да намерите в нашият сайт и ютуб канал. 

Изработката а бижута не е трудна работа. Нужно е само малко практика, както при всичко останало в живота. Следвайки специално създадените ни за вас видеа, вие ще се подсигурите, че процесът е креативен, забавен и приятен. 

С материалите предложени в нашият магазин, вие можете да създадете бижута за всякакъв повод, за вас, вашето семейство, или за подарък на някой любим човек. Поводи за подаръци има много, а защо не, да подарим нещо на някой близък просто ей така. 

Разгледайте внимателно подбраните ни продукти и хвърлете едно око на нашите туториали, за да видите че с Ракхива, ръчно изработените бижута са нещо, което всеки може да направи.