0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Идея за вашето Коледно парти - кутия за коледни късмети-желания

Идея за вашето Коледно парти - кутия за коледни късмети-желания
Остава само месец до Коледа и дългоочакваната магия на празника и Коледното парти. Притиснати от края на годината, ние, възрастните, забързано жонглираме в своето ежедневие между работата и семейството, съсредоточени да не просрочим някоя задача. Добре че са децата, за да ни поставят най-главния въпрос: коледната декорация на дома, украсата за Коледа в детската градина, в училището или празничната украса за партито в офиса.
А какво ще си пожелаем за Новата година?  
Изведнъж хоризонтът се променя, вдигаме поглед от земята. А в Небесата Добрият старец с бяла брада очаква да чуе от нас най-съкровената ни мечта. И за да не е мимолетна мечтата ни, вземете да си я напишете. А всички крилати листчета със записани  мечти съберете в една специална празнично опакована кутия за Коледни късмети и желания. Днес ще ви покажем как да си я направите. 
Първото, което ви е нужно, това е Коледно празнично настроение. Та-та-та-та-там - всеки може да си изтананика някоя коледна песничка от детството. Намерете си стара или чисто нова опаковъчна кутияколедна хартиякреп хартиятишу хартия или филц за декорация и апликация на кутията. Коледни панделкиКоледни шнуроведървени натурални снежинкиколедни фигурки, разноцветен фоам с брокат или обикновен фоам. Ножица, лепило... И нека партито започне сега!
Каква е идеята?
Всеки внимателно се вглежда в себе си и записва своето най-голямо желание-мечта-блян. Записва го на коледната си картичка, анонимно. Дядо Коледа няма нужда от имена, за да сбъдва желания. След това поставяте картичката в плик и я пускате в кутията за коледни желания.
Ако искате да се забавлявате, може спокойно да залепите търко коледно шнурче върху плика а картичкат. След това да вземете една въдица и всеки в офиса или у дома да се опита да си улови като риба късметче.
Тази работа с ловенето на късметчета е страшно забавна, иска се търпение, не е за нерваци!
Но пък усилието си заслужава!
Ехеее невероятно забавление се получава.
 
Кутия с прозрачен капак, бяло Фоам с брокат (Гумена хартия - EVA) МИКС Филц Коледна хартия на ролки Коледни фигурки - звездички Дърпащи панделки метализе Снежинки (Италия)
Натурална панделка ЛЕН и Дантела Коледен шнур Коледна креп хартия Фоам (Гумена хартия - EVA) микс Луксозни коледни картички с плик Готови панделки звездички Брилянт, злато