0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Коледа и магията на подаръка да ни преобразява

Какво е Коледа за един възрастен човек, погледнал през очите на едно дете? Каква магия ще открие в красиво опакования подарък с коледната картичка? Дали ще разбере къде се крие истинският смисъл на тайната да подаряваш от сърце? И може ли подаръкът да ни преобразява?
 
Коледна опаковъчна торбичка с картичка и коледна панделка - Искам не просто подарък, искам опакован подарък за Коледа. Да е празничен! С хартиена коледна картичка. С пожелание, което сама да си прочета. Кажи, моля те, на баба и дядо!
Коледни дървени елхички, коледна панделка и коледна подаръчна торбичка Така ми заръча едно 7 годишно момиченце. Същото, което миналата година ме задължи да си купя коледна елха. И после ми я украси с коледни дървени камбанки...
Материали за коледни украси - фоам с брокат и панделка органза ... със собственоръчно направени красоти от цветна мъниста, коледни панделки като коледен шнур и изрязани блестящи фигурки от фоам с брокат (елхички, снежен човек, звездички...)
Коледна картичка, стъклено шишенце с мъниста, рафия Постави в стъклени шишенца мъниста и нарисувани послания от сърчица.
После ми нарисува с моливи картичка от картон и направи моята Коледа неповторима.
А, да, и понеже не можеше още да пише – картичката имаше вместо надпис огромно червено сърце!
Коледна опаковъчна хартия на ролка и коледни панделки еленчета Знаете ли какво е да погледнете света през очите на едно дете?
Все едно проглеждате за първи път!

Забелязвате и съзерцавате всеки детайл.
Кутията, опакована с коледна хартия, панделката... 
Коледна опаковъчна хартия, коледни дървени фигурки, коледен шнур .... коледните дървени фигурки! Ах, особено те!
Картичката с всеки изрисуван детайл.  Думичките, които срича, от специалния поздрав за Рождество.
Очите на детето  се ококорват от възхита. И после се изтръгва едно полупрошепнато като копнеж „Колко сладко!“.
Какво има в подаръчната торбичка или кутията ли? Какво значение има! Важен е самият факт, че има красиво опакована кутия с подарък, подарен от сърце!
Коледни подаръчни торбички и коледни панделки и шнур Подаръкът е жестът и вниманието, финесът, с който е поднесен. Въображението, което е провокирал, за да се роди една щастлива детска усмивка.
Кутия за подаръци, червена, сърце Наскоро ми се оплака, че си няма кутия за бижута. А те са вече толкова много, защото бижутата си ги прави сама от перли, мъниста и шнур. Защото "бижу" е и всяко намерено красиво камъче но пътя…
Коледни бяла кутия за подаръци, перли и коледна панделка Подарих й кутия за бижута. Голяма, защото знам, че не престава да твори. И заедно с това преобразява всички души, до които се е докоснала с голямото си детско сърце.