0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Коледна декорация

Когато всички листа опадат и дойде хапливия студ. Когато цветната есен, отстъпи място на зимата. Когато по прозорците на домовете заблестят мигащи лампички, а елхите се отрупат с декорация, тогава знаем, че е дошъл и най- любимият месец от цялата година - декември. Месец, изпълнен с празнично настроение, трескаво вълнение и очакване на най- светлият християнски празник- Коледа. А Коледа, Коледа е прекрасна... изпълнена със семеен уют, щастие, канела, спокойствие и вълшебство. Коледа е цял сезон, сезон на търсене на перфектните коледни подаръци за всички близки и приятели, сезон на приказна декорация, сезон на печене на ароматни бисквитки, сезон на разменяне на подаръци, сезон на истинска радост. 
 
Коледни опаковки А когато перфектните подаръци са открити, идва ред и на перфектната коледна опаковка, която често може да бъде истинско предизвикателство. Изключително важно е да успеем да подберем подходяща опаковка за всеки наш близък, именно защото добре опакованият подарък носи специална емоция и позволява да бъде отворен в точния момент, като предизвика експлозия от радостни емоции.
Подходящи коледни опаковки Вълшебната Коледа има цветове, които са истински символ на празника. Цветове, които събуждат коледния дух във всеки и които са неизменна част от коледните празници, а именно - традиционното червено, вечното зелено, класическото бяло и приказните акценти - златно и сребърно.
Коледно червено Една от първите употреби на червения цвят датира от далeчното минало, когато украсата на коледните елхи се е състояла от червени ябълки. По-късно пък се появява и любимият на всички деца Дядо Коледа, облечен в червен костюм. Постепенно червеният цвят се превръща в сигурен и вечен символ на Коледа. Днес го използваме за декорация на дома, елхата, за опаковка на подаръци, за покривки за празничната трапеза, за коледни венци, коледни пуловери и т.н. 
Зеленият цвят символизира здравето и късмета в предстоящата година. В наши дни зелената елха е задължителна коледна декорация във всеки дом. Без значение изкуствена или естествена, елхата напомня, че природата никога не спира да се развива, независимо от студеното време. 
Коледно бяло Белият цвят изобразява светостта и добротата, които Коледа носи със себе си. В миналото, когато е нямало пластмасови и стъклени играчки, хората са изработвали гирлянди от пуканки и бял конец. Постепенно белият цвят се е превърнал в символ на празника. А днес, на Коледа, стига да се огледаме, можем да открием бялото навсякъде около нас - в снега, типичен за декември месец, в брадата и шапката на Дядо Коледа, в коледните свещи, коледните играчки, гирлянди и пр. 
Коледно сребърно Златното и сребърното са последните парчета от пъзела в изграждането на един истински вълшебен празник. Те са идеалният блясък, който да допълни традиционните коледни цветове. Златният цвят носи със себе си слънце и надежда, а сребърният илюстрира красотата и неповторимостта на луната.
Ако изберете червеният цвят за опаковането на Вашите подаръци, имате огромен избор от комбинации. Можете да опаковате подаръци си в изчистена червена хартия или тишу, което позволява акцентът да бъде върху панделката, която може да е зелена, карирана, блестяща, кафява и пр. Ако пък искате акцентът Ви да бъде по-ярък цвят, можете да изберете за основа натурална или бяла хартия и да добавите сатенена панделка в червено или маслено зелено, така ще получите един изключително стилен коледен подарък. Не се страхувайте да добавите златен или сребърен тон, а за целта може да използвате панделки със златни/сребърни птички, листа, еленчета, перлички и пр.
Коледни опаковки Ако опаковането на коледни подаръци, ще ви бъде за първи път, можете да избирате от различни хартии и целофани с интересни коледни мотиви- коледни чорапчета, еленчета, снежинки, подаръчета, Дядо Коледа, коледна украса за елха и още много други, а ако добавите и дърпаща панделка, със сигуност лесно и бързо ще създадете един истински шедьовър в опаковането. Не забравяйте да персонализирате подаръците си и да добавите коледни етикетчета с името на получателя. А ако искате да завършите опаковането с нещо специално и неповторимо, определено трябва да разгледате нашите дървени коледни фигурки- камбанки, снежинки, елхички, звездички и пр.