Rakhiva

Опаковките на коледните подаръци

Опаковките на коледните подаръци
Готови ли сте за празниците, за Коледа и Нова година? Опаковахте ли своите подаръци? Нима не е достатъчен подаръкът? Защо е нужна опаковката? В отговор на тези въпроси, ние от Ракхива ще кажем, че опаковката е неразделна част от подаръка. Тя говори за специално отношение, за изисканост и внимание към личността на получателя на подаръка. Освен това за малки и големи опаковката винаги носи елемент на изненада. Защото, когато разопакова, получателят неизменно се пита какво е, от кого е... И всичко това - малко преди да грейне усмивката на неговото лице! Само си го представете! Може подаръкът да е съвсем малък и символичен, но поднесен в красива опаковка, той носи своето очарование, своето послание и изненада. Днес ще ви покажем как сме опаковали нашите подаръци под елхата на Ракхива.

За красиви опаковки им ще са ви нужни следните материали за опаковане:  
Коледни торбички Малка кутия квадрат, натурал Снежинки Дървени, снежинки Коледни звънчета - шарени металик коледни луксозни панделки Златен шнур за бижута и декорация
Коледни дървени елхички гирлянд Дървени натурални звезди с канап Канап Дървени червени еленчета Коледни панделки Снежинки Луксозни коледни панделки

Опаковките на коледните ни подаръци
 
Помислете си, в какъв цвят искате да бъде вашата Коледа? Обикновено това са червен, злато и сребро. Но разбира се може да бъде многоцветна. 
Опаковките на коледните подаръци
Ето една от идеите на Коледа в червено и злато. Опаковъчната хартия е в червено и бяло, а коледните панделки и опаковъчните торбички са в златно и бяло.
Опаковките на коледните подаръци
Тук сме се спряли на комбинацията от злато и натурален цвят за опаковъчната хартия. Кутиите за подаръци също са в натурален цвят. Коледните панделките са в бяло и злато. 
Опаковките на коледните подаръци
Една идея за опаковка на кутия за подаръци. Комбинация от червена опаковъчна хартия, коледна панделка със златни или сребърни еленчета, а до тях етикет с елхичка с надпис за кого е подаръкът.
 
Опаковките на коледните подаръци
Златните коледни панделки си подхождат изключително много и с бяла опаковка. А белите коледни панделки са добър вариант за натуралните опаковки.
Опаковките на коледните подаръци
Една много елегантна и класически опакована кутия за подарък в натурален цвят със завързана бяла панделка на снежинки.
 
Опаковките на коледните подаръци
Всъщия стил може да добавите коледна ленена панделка в натурален цвят с декорация на снежинки. Ако е подходящо, може да използвате и дървени снежинки от украсата за елха.
 
Опаковките на коледните подаръци
Разбира се подаръците в нестандартна форма е добре да бъдат поставени в опаковъчна торбичка. Завързани с весела коледна панделка. 
Опаковките на коледните подаръци
При опаковането на коледните подаръци може да добавите и свеж елемент - клончета от коледната елха...
Опаковките на коледните подаръци
... или дървени фигурки за декорация във формата на снежинки, елхички, еленчета и пр. 
Всичко е въпрос на вашето въображение!

 

.

 
Видеото може да видите тук:


Вижте още нашия урок: ИДЕИ ЗА ФИРМЕНО ПАРТИ С МАЛКИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ

Идеи за фирмено парти с малки коледни подаръци
Останете с Ракхива и още идеи за Коледа и Нова година!