0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

От нищо нещо - идеи

Парти за детски рожден ден
От нищо нещо - идеи

Парти за детски рожден ден

Лятната шапка
От нищо нещо - идеи

Лятната шапка

1 2 3 4 5 6 7 8

Насладете се на най-богатата колекция на Ракхива с идеи от нищо нещо!

Често в домът ни се събират предмети, които в някакъв момент загубват своят чар или остават на задния фон на новите, които сме закупили. А когато дойде моментът за почистване на нашето пространство и нашите притежания не ни се иска да ги захвърляме, защото или носят спомени, или просто ни харесват и планираме да ги употребим отново.

Вдъхновени именно от тези ситуации ние от Ракхива решихме да създадем публикациите Как се Прави - От Нищо Нещо. В този богат набор от идеи за Вас и вашият дом, можете да намерите вдъхновение за това как сами да подарите един нов лъч живот на различни предмети вкъщи, или на вашите бижута и аксесоари, а те на свой ред да засияят отново с оригиналност и красота. 
В нашият магазин можете да намерите всички необходими материали за декорация, с които можете да преобразите каквото решите. Прекрасна голяма колекция от дантели, тюл и панделка, органза, маниста и много други натурални материали на изгодни за всеки цени, които сами по себе си ще ви вдъхновят да сътворите нещо за себе си и вашият дом, а защо не и за любим човек.

Разглеждайки идеите От Нищо Нещо, Вие ще се убедите че всичко е лесно, защото ние се грижим за това да ви предоставим снимкови и видео материали, които да ви напътстват в процеса на ръчната изработка на декорация и бижута

Когато някой предмет вкъщи или любимо наше бижу загуби своят блясък, не е нужно да го захвърляме. Нужна му е само малко панделка, дантела, тюл, или друг декоративен продукт, и той ще заблести отново!

Идеите от нищо нещо се раждат там, където обикновеното ни всекидневие се сблъсква с творческото ни въображение. Точно в този миг съвсем ненужните ни уж неща се превръщат в безценни материали за декорация, за инсталация, за импровизация, за … С нас ще се научите как се правят: идеи за домаполезна придобивка за домакрасив подарък, моден аксесоар,  игра за забавление на децата, сувенир - коледна играчка за елхата… И много, много други направи си сам от нищо нещо!