Rakhiva

Свежи идеи за декорация на хавайско парти

Как се прави хавайско парти? Ще отговорите, че с купонджийско настроение! То е най-важното. Но не забравяйте украсата! За нея пък ви трябва повечко въображение. Днес ще ви представим няколко свежи идеи за декорация на хавайското ви парти.

Ще останете доволни. Как се прави хавайско парти? Ще отговорите, че с купонджийско настроение! То е най-важното. Но не забравяйте украсата! За нея пък ви трябва повечко въображение. Днес ще ви представим няколко свежи идеи за декорация на хавайското ви парти.

             

Първата свежа идея е покривката на масата да е като хавайска поличка

Имате два варианта. Единият е да нарежете краищата на бялата си покривка на малки лентички с еднакви ширини.

Другият е да прикрепите към покривката си специално направена за масата ви хавайска поличка. 

Например може да разрежете Ролки за опаковане на подаръци - целофан или листове Перлен целофан за опаковане. Още по-оригинално е с Двуцветен целофан за цветя. Целофанът се се мачка, мокри и не се къса. Затова е много подходящ за украса на градински партита. От него ето как може да си направите и много красиви декоративни цветя
  Може да използвате и още по-оригиналия Физeлин - текстилна хартия. Той се използва за застилана на маси и в изисканите заведения, така че ще е много подходящ и за украсата на хавайското ви парти. Още повече, че не се разнищва при рязане и може лесно да се залепя за повърхности, дори с лепило.

 

   

Също така може да си направите хавайска поличка за масата от сатенени панделки. За целта трябва да ги завържите за шнур от сатенена панделка по начина, по който се прави туту. Ето урок за това: Туту, пачка за балет, рокля за принцеси

   

И като сме на тема хавайски полички за украса на партито, ето една много свежа идея: хавайски полички от хартиена рафия за всички шишенца и кенчетата с кока кола и бира. :) Добавете звънчета и малки цветчета или дървени фигурки за настроение. 

   

Друга свежа идея за декорация на хавайското парти са цветята. Те трябва д аса цветни и големи, за да създават настроение. Ето как да си направите сами гигантско хартиено цвете от едноцветна крепирана хартия.

   

Весело настроение и приятно хавайско забавление от Ракхива!