0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Вдъхновяващата декорация с топки от цветарска мрежа

Вдъхновяващата декорация с топки от цветарска мрежаДобре дошли в нашия блог!

 

В тази публикация ще ви запознаем с една изключително красива и лесна  декоративна идея, която ще освежи визията на вашия дом, офис или специално събитие. А именно- красиви топки от мрежа за цветя.


Със сигурност тази идея ще се превърне в един от любимите ви акценти, с който ще добавите уют, елегантност и неповторимост във всяко пространство.


Мрежата за цветя е нежен и прозрачен материал, изработен от фини нишки, които създават вълнообразна структура. Благодарение на структурата на мрежата и играта на светлината и сянката, които се прокарват през мрежата, когато топките са изложени на светлина, те се превръщат в истински произведения на изкуството.

Ръчно изработена топка в жълто, розово и синьо от цветарска мрежа

 

Създаването на топки от мрежа за цветя е изключително  лесен, бърз и забавен процес, който изисква минимални материали и инструменти. 
 

Необходимите материали: Цветарска мрежа в различни цветове, хартиен шнур с тел, ножица, панделка


Какви материали ще са ви нужни?

➤ Цветарска мрежа в цвят/ цветове по избор
➤ Хартиен шнур с тел
➤ Ножица
➤ Панделка 

За допълнителна декорация можете да добавите и перли, цветя, мъниста и пр.

Разтваряме първият цвят мрежа, която сме си избрали, и започнеме да я набирамеКакви са стъпките за изработка на топки от мрежа за цветя?

 

Разтворете първият цвят мрежа, която сте си избрали, и започнете да я набирате, както е показано на снимката. Когато стигнете до края на ролката, топката трябва да изглежда по начина, показан на снимката.
Завързваме получената топка с хартиения шнур с тел.

Завържете получената топка с хартиения шнур с тел.
Събераме топките, които сме направили и ги завързваме заедно.
Ако искате топката Ви, да е от няколко цвята, повторете същото действия с другите цветове мрежа, като използвайте такава дължина в зависимост от големината, която искате да се получи топката Ви. След това съберете топките, които сте направили, и ги завържете заедно.Декорирайте топките. Когато сте създали основата на топките, може да ги украсите с панделки, перли, цветя или други декоративни елементи.

За да закачите топките на таван, клон на дърво или друга повърхност, можете да използвате хартиения шнур с тел, а може да използвате и панделка. А защо не и двете комбинирано? Развихрете въображението си!

 

 

След като завършите вашите топки от мрежа за цветя, можете да ги използвате за декорация на всяко пространство. Можете да експериментирате с различни цветове, размери и декоративни елементи, за да създадете персонализираната си декорация.

 

 

 
 А ето и няколко идеи от нас как да използвате топките от цветарска мрежа за украса и да преобразите всяко пространство:

 

  •  Декорация на дома: Поставете няколко топки от мрежа за цветя на някое кътче у дома, на тавана в детската стая, на шкаф, на стълбите, в коридора или на празен рафт. Изберете топките в цветове, които се хармонизират с интериора на вашия дом и създайте уютна и необикновена атмосфера.
 
  • Освежите градината си: Закачете топки от мрежа за цветя на клоните на дърветата в градината си. Те ще придадат настроение на всяко пространство, особено ако бъдат осветени през нощта. Заложете на различни размери и цветове, за да създадете още по-магична атмосфера.
 
  •  Специални събития: Ако планирате сватба, рожден ден, кръщене или друго специално събитие, топките от цветарска мрежа ще бъдат прекрасно допълнение към декорацията. Използвайте ги за създаване на централни аранжировки на масите, закачете ги от тавани или ги използвайте като акценти във входната част на зали и ресторанти.
 
  •  Празнична атмосфера: По любимите празници- Коледа и Нова година, топките от цветарска мрежа ще донесат магия и елегантност в дома ви. Разпределете ги изящно около елхата, по стените или ги закачете във входната част на дома Ви.

 

В нашия сайт можете да откриете разнообразие от висококачествна и здрава цветарска мрежа, с която да осъществите мечтания си проект, както и хартиен шнур с тел, панделки и всякакви декорация. 

 

С тези красиви топки от мрежа за цветя, ще създадете незабравими моменти и ще направите всяко пространство по-красиво и уютно.