0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Вдъхновяващата история на Сватбени покани- All in

Персоналзирано свидетелство за брак с панделка

Добре дошли в нашата нова рубрика “От продукт до изкуство: истории от работилниците на нашите клиенти”, където с удоволствие ви представяме вдъхновяващите истории и красивите творения на нашите клиенти! 

 

Днес ще се потопим в магичния свят на "Сватбени покани – All in”, където всеки специален повод се превръща във вълшебен момент. Ще започнем нашето интервю с екипа, който стои зад този бранд.


Те ще ни разкажат за вдъхновението си и как се е зародила страстта им към творчеството. Ще научим какво ги вдъхновява, как е  започнало всичко и какво прави техните продукти толкова специални. 

 

А сега е време да се потопим в атмосферата на техния творчески процес.


Здравейте! Много сме щастливи, че имаме възможността да проведем това интервю. Много ни е приятно. Представете се на нашите читатели! Как се казва вашият бранд, какво изработвате? 

Сватбени покани – All in: Здравейте! И ние се радваме да участваме в това интервю. Името на нашата фирма е „Сватбени покани – All in“. Ние създаваме уникални ръчно изработени продукти за специални събития като сватби, кръщенета, юбилеи, рождени дни и други специални моменти от живота. Нашият асортимент включва дизайнерски сватбени покани, индивидуални и практични подаръци за гости, изящни бутониери, украса за бутилки, сватбени свещи и чаши, деликатни късметчета за хвърляне, стилни кошници за късмети и персонализирани предложения за моминско и ергенско парти. Нашата цел е да предоставяме продукти, които са не само красиви, но и изпълнени с индивидуалност за всеки специален момент.

Персонализирано метално сърце поставено в целофан завързано с розова панделка по случай детско кръщене


Имате наистина голям и изключително красив асортимент! Разкажете ни, какво всъщност ви вдъхнови да започнете да правите ръчно изработени предмети? 

Сватбени покани – All in: Нашите собствени сватби са тези, които ни вдъхновиха да стъпим в света на ръчната изработка на сватбени аксесоари и подаръци. Като бъдещи булки и организатори на собствените си сватби, ние се вълнувахме от възможността да създадем нещо уникално и персонализирано за този специален ден. Това ни вдъхнови да започнем ръчната изработка на продукти и да споделяме нашата страст и креативност с други хора, които се подготвят за своите собствени незабравими моменти.

Персонализиран подарък поставен в бяла кутия с розова панделка


Няма нищо случайно, нали? А как точно започнахте този невероятен творчески път? 


Сватбени покани – All in: Ако искаш да създадеш нещо тръгни сам, ако искаш да създадеш и предложиш най-добрия комплексен продукт, тръгни с приятели!
Нашата история започна преди четири години, когато три приятелки с обща страст към изкуството и дизайна решиха да се обединят. Ние сме хора, които споделят една и съща страст, а страстта е двигателят на успеха. Заедно решихме да създадем нещо красиво, индивидуално и специално. Процесът по подготовката на нашите собствени сватби беше вдъхновяващ и изпълнен с радост. Толкова се запалихме, че решихме, че можем да бъдем полезни и да споделим нашите умения с други двойки, които искат да направят техния специален ден още по-специален. Така вече години творим,
развиваме се, научаваме нови неща и ставаме все по-добри. 

Ръчно изработено свидетелство за граждански брак декорирано с розова панделка посредата

А какво ви вдъхновява да продължавате да творите всеки ден?

Сватбени покани – All in: Какво ни вдъхновява да продължаваме? Вдъхновяваме се от клиентите си и техните уникални истории. Когато ни се доверят да участваме в един от най-значимите моменти в техния живот, това е огромна чест и отговорност. Вдъхновяваме се от идеите и предпочитанията им, които ни предоставят възможност да създадем нещо, което наистина отразява тяхната индивидуалност и стил. А получаваната обратна връзка и благодарностите от нашите клиенти също са източник на непрекъснато вдъхновение. Когато видим как нашите продукти правят хората щастливи в техния специален ден, това е награда, която ни кара да продължим да се развиваме и да търсим нови начини да усъвършенстваме нашата работа.

Ръчно декорирани сватбени чаши с бели рози със синя панделка в долният край в компект със шампанско.

Прекрасно е да обичаш работата си, наистина! Тогава не работиш и ден в живота си. Споделете ни - имате ли любим проект или предмет, който сте създали?


Сватбени покани – All in: Когато става въпрос за най-любимия ни проект, този проект винаги е последният ни проект. Този, за който си стоял и след полунощ и си се трудил,за да го изпратиш на клиента и той да е повече от доволен. Ние съчетаваме нашата страст, креативност и умения във всеки проект, който приемаме, и всеки проект става наш приоритет.

Два броя ръчно изработени бутониери от жълта роза и синя светло синя текстилна лента

Преди малко споменахте, че обратната връзка от клиентите ви е вашето вдъхновение. Кои са най-запомнящите се отзиви или обратна връзка, които сте получили от клиенти или почитатели на вашата работа?

Сватбени покани – All in: Всеки отзив има своето специално значение за нас. Не можем да изберем най-запомнящия, защото всеки от тях ни напомня защо обичаме това, което правим.  Но ето малка част от тях, които ще споделим с вас:

Ръчно изработена сватбена декорация зелена текстилна лента с цветя в цвят бяло, розово и мед.

“Страхотно отношение, невероятна изработка, внимание и любов към детайла. Благодаря на целия екип за топлата комуникация и прекрасно свършената работа. Страхотни сте!"

"Качествени материали, стилен дизайн и перфектна изработка, съчетани с приятна комуникация, адекватни цени, лично отношение и внимание към всеки един детайл. Много дълго проучвах всякакви студиа, центрове за принт и т.н., но никой от тях не ме впечатли толкова, колкото Сватбени покани - All In."

Персонализирани сватбени чаши и шампанско с жълта панделка и бяла роза

"Изключителни професионалисти! Коректност, внимание към всеки детайл, лично отношение към всеки клиент и не на последно място страхотно изпълнение на поръчката. Мисля, че направихме най-добрия избор за нашия празник! Благодаря ви от сърце!"


Благодарим ви, че се присъединихте към нас в това вълшебно пътешествие в света на творчеството! С нетърпение очакваме да видим още от невероятните красоти на  “Сватбени покани- All in” и сме горди, че Ракхива е част от нейния творчески път. 
 

А ако и вие искате “Сватбени покани- All in” да направят вашите специални моменти още по-специални, можете да се свържете с тях на следните места: 


e-mail: shop.allin.bg@gmail.com

Fаcebook: svatbenipokani.allin

Instagram: allin.shop.love


А от нас, скъпи читатели, очаквайте още много вдъхновяващи истории от света на опаковките и декорациите.

Аксесоар сърчице в плик с розова панделка за детско кръщене изработен от Сватбени покани- All in
Сватбена украса кутия с розова панделка
Персонализирани сватбени чаши с жълта панделка и бяла розичка изработени от Сватбени покани All-in
Украса за кръщене персонализирана
Сватбен аксесоар 2 жълти розички с панделка ръчно изработен
Сватбена агенция, сватбена украса, сатенена панделка