0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Най-добрите сватбени аксесоари и историята на DIVArt&design

Ива от DIVArt&design, която твори най-добрите подаръчни аксесоари за сватби и щури момински партита

Мъдрият Конфуций ни е завещал мисълта, че ако откриеш работа, която ти харесва, никога няма да ти се налага да работиш. Ние, от Ракхива, сме напълно съгласни с това, а прекрасната Ива, стояща зад DIVArt&design е идеалния пример за потвърждаване на теорията. Нейната работа е да превърне всяко моминско парти в незабравим спомен. Изработвайки невероятно нежни чаши с тематична сватбена декорация и сватбени комплекти и аксесоари, Ива създава не предмети, а ювелирни бижута.

Днес ще ви разкажем повече за красотите, които изработва и сме сигурни, че ще ви вдъхновим да я потърсите, за да бъде част от вашето следващо празнично събитие.

Ива е прекрасна млада жена, носеща морето в себе си. Родена в Бургас, днес тя твори и живее в Морската ни столица – Варна. Стартирайки като любимо хоби през 2019 г. DIVArt&Design днес е бизнес, който създава радост на стотици бъдещи булки и хора, търсещи оригинален подарък. Зад този успех стоят много труд и безсънни нощи, но няма как резултата да е различен от отличен. Ива, освен че е безкрайно талантлива, е и с няколко образования в областта на дизайна – художествен, пространствен и инженерен, подплатени с уеб дизайн и програмиране. Впечатляващо, нали? 
 
тематични подаръци за сватба Както казахме, Ива от DIVArt&design може да изработи безброй тематични подаръци за сватба, повод или момински парти. А ние сме още по-щастливи от факта, че макар и задочно, участваме в тези прекрасни дарове, като тя избира своите материали от онлайн магазина на Рахива.
подарък за сватба от няколко части Чудесна идея  може да е тематичния подарък от няколко части, в който с много любов са използвани нежната дантела „Рим”, мини сатенени розички, както и перли полусфери за залепяне. Закачливите надписи придават празнично настроение, като гарантирано остават спомен от жеста на внимание.
Чаши за булката и нейните приятелки Една от най-често поръчваните изненади са чашите за булката и нейните приятелки. Нежни, красиви и атрактивни, те приповдигат настроението с изящната си изработка. С използвания сватбен тюл в различни цветове, наличен в онлайн магазина на Ракхива, разнообразните сатенени панделки, както и използваните перли полусфери и розички, придават в комбинация неподправена празничност на всяко събитие.
Изключително търсени са и атрактивните картички, торбички и картини, в които също са вложени чудни елементи, налични в нашата онлайн платформа за пазаруване. Различни панделки и силиконови розички допълват всяка композиция, създавайки шедьовър, показващ лично отношение към човека, за когото са поръчани.
вратовръзка за младоженеца Закачлив детайл към всяко сватбено събитие придават и своеобразната вратовръзка, изработена от панделка сатен, както и лентите, предназначени за булката и нейните шаферки, ознаменуващи важните им роли. Прекрасните сатенени панделки-ленти могат да бъдат и част от гривни за ръката, както на младоженката, така и на кумата или нейните приятелки.
Сватбена декорация с панделка дантела Нежите панделки дантела са съществена част от декорацията на бутилките, свързани със  специални празнични поводи. Техен акцент отново са перлите полусфери за залепяне, като тяхната форма е според предпочитанията – може да са изчистени, под формата на розички или нежни сърца. Цветът е винаги по желание на клиента, съобразен с тематиката на повода.
Сватбен букет Ива може да изработи невероятни красоти за вашата сватба, въображението ѝ няма граници – част от аксесоарите, с които радва своите почитатели са букети, които декорира със сатен и дантелени панделки, диадеми, претворени в сватбени тиари със сватбен тюл, празнични декоративни надписи със сатенени панделки в различи цветове.
аксесоари за моминско парти Ива е млад и вдъхновен човек, който ще ви предложи най-добрите си идеи или ще обогати вашите представи за по-интересно и разчупено парти. Комуникацията с нея е лесна и бърза, а доброто ѝ настроение е толкова заразително, че със сигурност след срещата ви ще планирате своят следващ повод, в който да включите нейни произведения. За нас е радост, че тя избира онлайн магазина на Ракхива всеки път при изработката на нейните красоти и чакаме се нетърпение да видим всички нови идеи, които тя мечтае да реализира.

Сътворено от DIVArt&design