Rakhiva

10 красиви идеи за сватбени панделки

Сватбените панделки са толкова утвърдена декорация за тържества, че без нея не може нито една сватба. Те са част от символа на всяко сватбено тържество – да съедини, да свърже две съдби в единен съюз. Те са и пожеланието – като цвете да разцъфти след това любовта за радост на всички.

Затова днес сме решили да ви покажем 10 красиви сватбени панделки, направени от панделки лен и зебло, дантела, панделки органза, различни видове тюл, сатенени панделки, готови сатенени панделки – розички, перли и др.

 

 

 

Тази сватбена панделка е направена от кристален бял тюл и сатенена панделка – бяла и виолетова. Разбира се вместо виолетов цветът може да е различен и да съответства на цветния акцент на сватбеното тържество.

   

В центъра на декорацията може да добавите живи цветя или готови сатенени панделки – розички.

   

Понякога едно бижу, поставено в центъра на сватбената панделка може да е много ефектно.

   

Освен тюл и сатен, много ефирност на сватбената панделка предават органзените панделки – като тази светлосиня панделка на фона на белите сатенени материали.

   

Една много нежна комбинация от бледорозова органза или кристален тюл, розова сатенена панделка, отново тюл или органза и виолетова сатенена панделка. В центъра красива розичка от сатен.

   

Безспорен фаворит за сватбените тържества са панделките от лен и дантела, които наистина са много стилни. Ето една добра комбинация с панделка от сатен.

   

Тук е на фона на натуралната панделка от зебло е поставена бяла органзена панделка, а в средата – розичка от зебло.

   

Панделка от зебло и органза.

   

Подобна панделка с розичка от сатен.

   

И за десерт ви представяме тази хубава комбинация от кристален тюл или органза, панделка лен с дантела, органзена панделка и красива бяла перлена броеница.

 

Останете с Ракхива за още идеи за творчество и декорация!