0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

10 красиви идеи за сватбени панделки

Сватбените панделки са толкова утвърдена декорация за тържества, че без нея не може нито една сватба. Те са част от символа на всяко сватбено тържество – да съедини, да свърже две съдби в единен съюз. Те са и пожеланието – като цвете да разцъфти след това любовта за радост на всички.

Затова днес сме решили да ви покажем 10 красиви сватбени панделки, направени от панделки лен и зебло, дантела, панделки органза, различни видове тюл, сатенени панделки, готови сатенени панделки – розички, перли и др.

 

 

 

Тази сватбена панделка е направена от кристален бял тюл и сатенена панделка – бяла и виолетова. Разбира се вместо виолетов цветът може да е различен и да съответства на цветния акцент на сватбеното тържество.

   

В центъра на декорацията може да добавите живи цветя или готови сатенени панделки – розички.

   

Понякога едно бижу, поставено в центъра на сватбената панделка може да е много ефектно.

   

Освен тюл и сатен, много ефирност на сватбената панделка предават органзените панделки – като тази светлосиня панделка на фона на белите сатенени материали.

   

Една много нежна комбинация от бледорозова органза или кристален тюл, розова сатенена панделка, отново тюл или органза и виолетова сатенена панделка. В центъра красива розичка от сатен.

   

Безспорен фаворит за сватбените тържества са панделките от лен и дантела, които наистина са много стилни. Ето една добра комбинация с панделка от сатен.

   

Тук е на фона на натуралната панделка от зебло е поставена бяла органзена панделка, а в средата – розичка от зебло.

   

Панделка от зебло и органза.

   

Подобна панделка с розичка от сатен.

   

И за десерт ви представяме тази хубава комбинация от кристален тюл или органза, панделка лен с дантела, органзена панделка и красива бяла перлена броеница.

 

Останете с Ракхива за още идеи за творчество и декорация!