0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Оригинални подаръци за Свети Валентин за него и за нея

Любовта витае във въздуха целогодишно. Но на Свети Валентин изразяваме обичта си към любимия малко по-специално - чрез розови сърца, бонбони, червени рози, романтични вечери и пр. С наближаването на 14-ти февруари идват и големите въпроси - „Какво да подаря този път на половинката си? Как да създам един необикновен ден и да го накарам да се почувства специален?”
Независимо дали сте заедно от няколко месеца или от много години, Свети Валентин е денят, който наистина трябва да се прекара специално. Но ако се чудите какво да направите, за да се случи това, от Ракхива сме Ви подготвили няколко чудесни идеи за необикновени подаръци за 14-ти февруари за него и за нея, с които да разнообразите празника.
Ето ги и идеите:
Материали за опаковане за Свети Валентин 1. Цвете в саксия с персонализирана опаковка, изработена от Вас
- Вероятно половинката Ви всяка година получава красив букет за празника, но защо не я изненадате с нещо различно? Купете красиво цвете в саксия, нейно любимо или пък някое, малко по-различно - бамбук, азалия, кротон и пр. Купете зебло и с помощта на канап го прикрепете към саксията. С моментно лепило или силиконов пистолет залепете картонче, изрязано във формата на сърце с ръчно изписано мило послание. Гарантираме Ви, че това ще се превърне в любимото цвете в дома.
 
2. Книга с предизвикателства за влюбените.
- това е идеален подарък, с който едновременно да подарите неочаквани емоции на себе си и на половинката си. Тя със сигурност ще Ви извади от зоната Ви на комфорт и ще Ви донесе много забавни моменти, които да запечатате със снимки.


Книгата с предизвикателства за двойки можете да намерите ето тук: https://predizvikai.com 
3. Ръчно декориран албум с ваши снимки.
- за да направите това Ви трябва:
• обикновена тетрадка с редове
текстилна хартия или зебло
панделки, стикери, цветни картони, малки мъниста, цветни маркери 
• снимки на хартиен носител.

-  Направете подвързия за албума/тетрадката от материала, който сте избрали. Изберете голяма снимка, която да залепите на корицата. Може да добавите и заглавие, като залепите картон с надпис „Албумът на .... и ....“.  Залепете снимките по страниците и дописвайте датите и местата, на които са направени, добавете мил текст и красиви стикери и камъчета. Завършете албума като завържете красива панделка върху него.
 
4. Ръчноизработена книжка „Причини защо те обичам“
- за целта ще ви трябват :
картон
• Ваши снимки на хартиен носител
• цветни стикери, цветни маркери, дантели, панделки 
- Сгънете листите картон на две и с перфоратора направете дупки. Съответно ако разполагате с 10 листа картон, те ще станат 20 страници. През дупките прекарайте красива панделка, която да служи за среда. Изберете  снимка, която да бъде корица на книгата, напишете и заглавието на ръчноизработената книга. И започнете да творите- на всяка страница напишете по една причина защо обичате ближния, защо е специален за Вас и как е спечелил сърцето Ви, не забравяйте да добавяте и снимки. Ще се получили наистина невероятен подарък, който всеки би оценил.
5. Кутия с малки подаръчета подбрани от вас.
- изберете красива кутия и цветно тишу. След това купете малки подаръчета - душ гел, малко парфюмче, пяна за бръснене, гривна/чорапки и пр. Добавете малка картичка или бележка с мило послание.

6.  Ръчноизработени купони 
- Изработете на половинката си купони от цветен картон за различни забавления - ресторант, кино, разходка в гората. 
Съвет: Може да съставите 12 купона, от които всеки да има срок за използване, като направите така, че на месец да се пада по една романтична среща. По този начин подаръкът Ви ще напомня за прекрасния Свети Валентин целогодишно.
7. Обичам те на 50/100 езика.
- Купете малка кутийка и цветен картон. Потърсете в Интернет преводи на изречението „Обичам те“ на  различни езици, които Ви допадат . Надпишете ги върху картона, изрежете текстчетата и ги сгънете, а след това ги приберете в кутийката. Довършете кутийката с панделка и красива картичка.
Съвет: Може  да подарите кутийката с картонен лист, надписан с дати от месеца в красив цвят и да си създадете забавна игра с условие, всеки ден да се отваря по едно картонче от кутийката, което да се залепя срещу съответната дата.

8.  Красив букет от сладкиши
- коя жена не обича шоколади и бонбони? Купете любимите сладкиши на вашата половинка, както и няколко рози, вземете тиксо, ножици, креп хартия и различни панделки. Прикрепете сладкишите с тиксо. Ако използвате бонбони, прикрепете към тях дървен шиш, а него обвийте в зелен туист, за да наподобява дръжка на цвете, а след това закрепете всичко заедно и създайте своя уникален букет от сладкиши.
 

И не забравяйте, че какъвто и подарък да изберете, една малка картичка с красиво послание би могла да направи деня повече от незабравим.