Rakhiva
1 2 3

Хартиени цветя, цветя от панделка, украса

Добре дошли на всички, които обожават флоралната декорация! Имаме една идея за Вас и вашият дом, която ще Ви остави впечатлени и ще ви зареди с вдъхновение да декорирате любимото си място.

Хартиени цветя, цветя от панделка
разцъфват за украса на дома,
на офиса за празника.
Навън дори да има студ и снегове,
създават ни уют и радостта расте. :-)
 

Всички ние, феновете на цветята и най-вече на тези във вкъщи, сме усещали леката тъга, когато трябва да пъхнем тези прекрасни, но вече изсъхнали "природни принцеси" в кофата за боклук. Иска ни се някак винаги да си седят така живи и да багрят стаите на нашият дом. Пластмасовите флорални декорации са вече отживелица, а и някак никога не пасват в по-новите интериорни дизайни или за различните поводи, които искаме да обогатим с повечко цвят. А и с новите световни проблеми всички знаем, че пластмасата вече е нежелан продукт.

Ние Ви предлагаме едно красиво, креативно, DIY решение: цветя направени от хартия, панделка, зебло, фоам, сатен, филц, а и много други материали, с които можете да постигнете аранжиране от всеки стил като рустик, винтидж, детайлен или минималистичен, в зависимост от повода и интериора. Всички нужни продукти можете да намерите в нашият онлайн магазин. В нашият блог ние сме се постарали да ви представим снимкови и текстови уроци, и линкове към нашия youtube канал, на това как да сътворите тези прекрасни цветни украшения. Правенето на цветя от хартия и други материали е много забавен и ободряващ процес, а и е изключително лесен! Можете да сътворите невероятни украси за сватбени тържества, различни поводи като денят на майката или рождени дни и други. Саморъчно направените декорации винаги впечатляват с уникалния си вид, а и Ви дават възможността да кажете "Аз го направих"!

Заповядайте на нашият блог "Как се прави" и разгледайте разкошните модели на хартиени цветя и такива направени от различни материали, и ще се убедите, че е невероятно лесно, и уикално красиво. И вместо да ходите от магазин на магазин да търсите продуктите, които ви трябват, разгледайте нашият онлайн магазин, там ще намерите всичко нужно!
В нашата страничка, посветена на цветята от хартия, панделка, филц, хартиен шнур, гумена хартия фоам и пр. ще намерите много прекрасни идеи. Как да си направите големи цветя за снимките на своето тържество, как да си направите украса за своята празнична трапеза...  Дори как една такава красива идея може да се превърне в успешен бизнес