Rakhiva

10 идеи за декорация на летни детски дрехи с панделка и дантела

Пригответе се, защото днес сме решили да ви вдъхновим за нови дизайнерски подвизи. Този път в областта на модата и изкуството на шева. И тъй като е лято, и тъй като всичко цъфти около нас в невероятна красота, сме се замислили за летните детските тоалети. Ето 10 красиви идеи за декорация на детски дрехи, изработени с панделка сатен, готови сатенени панделки, дантела, органза или тюл, Зиг-заг шнур и перли.

 

 

Ето и красивите 10 предложения за декорация на детски дрехи с панделки сатен. Много често панделката е коланче за дрехата. Може да я завържете на красива пандела. Може с нея да поръите краищата на дрехата-

   

Готови панделки сатен във формата на розички също може да апликирате върху дрехата. Презрамките на рокличката от снимката са също панделки.

   

Едно много свежо предложение с червена панделка сатен на точки.

   

Зелена сатенена панделка за коланче.

   

Дантела и синя сатенена панделка.

   

Много нежна декорация се получава, когато сатенената панделка е вплетена в дантела, както е при тази рокличка на снимката.

   

Ето още идно такова предложение – дантела с вплетена сатенена панделка.

   

Тук до дантелата и панделката сатен на точки е поставен и Зиг-заг шнур.

   

Един прекрасен „еднорог“ на рокличка, декорирана с готови розички сатен, перли, розова панделка сатен за коланче и туту от тюл или органза.

   

Разбира се, освен рокли, може да декорирате и други детски дрешки. Като например тази бяла обикновена тениска, върху която е апликирано розово фламинго с пера от релефни панделки сатен с печат. А вижте краката му – от висящи свободно панделки сатен.

Невероятно въображение.

 

Останете с Ракхива и още идеи за творчество и декорация.

Снимки: pinterest.com