0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Сватбени

1 2 3

Един от най-вълшебните поводи е Сватбения ден. Ден изпълнен с грижа, организация, меки цветове излъчващи любов, и толкова много красота в детайла. Освен ароматът на любов, сватбеният ден носи и мирис на естетика, и умения за декорация. Ние от Ракхива се стараем, да ви предлагаме много богат асортимент от продукти за декорация, украса и ръчна изработка на подаръци. Освен това, ние се качваме и стъпало нагоре, така като ви предоставяме писмени и визуални обяснения и наръчници, за това как да използвате закупените от нас продукти в оформянето на прекрасен мотив, без значение за какъв повод. Ние имаме за всяко празненство по нещо. 

В графата за сватбена декорация от серията ни Как се Прави, вие ще намерите многобройни статии със снимки и линкове към ютуб канала ни с туториали, които ви предоставят вълшебни идеи за сватбена украса, сватбени букети, идеи за аранжиране и декорация и други мотиви за сватбеният ден на вашите любими хора, или за вашите клиенти. 

От Ракхива отделяме много внимание и мисъл за украсата на вашето сватбено тържество. Защото това е денят- тайнство, в който две влюбени сърца ще се врекат едно на друго, за да споделят своя житейски път в радост и несгоди. В категория „Сватбени“ на „Как се прави“ ще намерите много идеи за вашия годеж и идеи за вашето сватбено тържество с материали за сватбени аксесоари като тюл, сатен и органза, дантела, перли и много други. Там, където е необходимо, наред със свежите идеи, ви представяме и уроци, за да си направите сами неповторими сватбени декорации. Ще научите как се прави цветен акцент на сватбено тържество, как елегантно да го загатнете в тоалета на булката и в декорацията на сватбената зала. Ще ви упътим каква тайна крие всеки от избрания цвят за цветен акцент. Как да си направите сами сватбени аксесоари: сватбени късметчета, бутониера за закичване на гостите, покани за годеж или сватба, кутии за пари. Особено внимание обръщаме на изработването на красиви сватбени розички от сатен и цветя от хартия. Ще намерите идеи за опаковането на сватбените подаръци, за украсата на сватбените автомобили, идеи за аранжирането на сватбената зала - декорирането на сватбените маси и столовете за сватбеното тържество. Ще ви покажем как се правят красиви сватбени чаши и декорации за сватбеното шампанско. При нас ще намерите идеи за всеки вкус и уроци как да направите красив сватбен букет, булчинска прическа с цвете и много още други.

Сватбеният ден е един от най-важните дни. Той символизира едно голямо ново начало, старта на съвместен живот между двама души. Сватбата се планира дълго време, и този ден трябва да бъде перфектен. А, естетиката на дизайна на сватбата, трябва винаги да е на първо ниво. 

Разгледайте нашата колекция от идеи за сватбени украшения и дизайни, създадени от различни материали и цветове, за да можете да намерите нещо за всяка сватба. 
Нека използваме любовта във въздуха, и нека превърнем сватбеният ден в едно красиво и незабравимо приключение с ръчно изработена, специална сватбена декорация с идеите, които ще намерите в нашият сайт.