0 бр.
СУМА: 0.00 лв.

Малки подаръчета за гости

Сватбата безспорно е вълнуващ ден, споменът за която щастливо носим през целия си живот. Със сигурност, празничната подготовка за това така важно събитие, започва месеци по-рано и често е толкова трепетна, колкото и самия сватбен ден. Специално за вас, създадохме този кратък материал, под формата на урок, с който ви даваме, прекрасна и лесна за изпълнение, идея. С нея се надяваме да ви вдъхновим, сами да изработите уникални подаръчета за вашите гости или ефектна част от вашата великолепна сватбената декорация. Тази аранжировка перфектно би се вписала и в поводи като рожден ден, имен ден, кръщене, юбилей или моминско парти


 
 
За да създадете тези нежни сватбени подаръчета са ви необходими следните материали, които може да поръчате бързо и улеснено от нашия онлайн магазин:
Цветна алуминиева тел
Клещи за бижута
Силиконов пистолет
Сватбен тюл по избор
Декорация с мъниста
Нежни панделки от двоен сатен
За запълване ще са ви нужни:
Силиконови розички, мини розички, силиконови калии или готови розички от сатен
Перли полусфери
Сърца от перли
Перли полусфери
или
Листа от рози
Поръчката от онлайн платформата на Ракхива е изключително лесна, а след регистрация ще имате достъп и до ексклузивни цени. С това, предимствата на нашия онлайн магазин не се изчерпват – ние ви гарантираме, че всяка направена от вас заявка ще получите с експресна доставка, в рамките на един работен ден.

След като сте обмислили и набавили всичко, което ви е необходимо като материали, започнете със същинската подготовка. Решете с какво точно искате да напълните своеобразната торбичка – с рози, перли или красиви сърчица. Отрежете си неголямо парче тюл, а от бижутерската тел, която е изключително мека, гъвкава и удобна за работа – определете размер, който да можете да превърнете в кръг, с големина по ваша преценка.

Направеният кръг от цветната алуминиева тел „облечете” в тюл. Той може да е кристален или сватбен, в ярък цвят или в бяло. Съобразете се с основния цвят на вашата сватба или празничен повод.
В полученото и вече „облечено” подаръче, напълнете с избрани от вас дребни елементи за декорация – може да използвате силиконови розички на клонка, или хартиени розички, розички от сатен, а защо не и листа от рози? За разкош, добавете перли полусфери за залепяне – сърца, цветя от перли, рози от перли, перли изкуствени или естествени перли.
Когато сте готови, остават финалните щрихи, а именно – панделката, с която да завържете това сватбено бижу. Тя може да е от сатен, релефен сатен или от сатен лукс, които се предлагат в нашия онлайн магазин в различни варианти на цветове, размери, с щампи или изчистени.
Може да добавите декорация с мъниста от рози, с бели перли и сърца, с мъниста и розички, в бяло или екрю. Дайте криле на вашето въображение, а ние сме сигурни, че ще създадете прекрасно хендмейд творение.
За да да изглеждат подаръка или тематичната декорация  още по-стилно, с помощта на силиконов пистолет добавете, като финален щрих, роза или сърце, които да си отиват с елементите, които са вътре в тюлената торбичка.
Радостта от това, да създадеш сам детайлите от своята сватбена декорация за най-значимият ден в живота ти, събужда още по-голямо вълнение и очакване за неговото сбъдване. Наслаждавайте се на тези моменти, а ние от Ракхива, съвсем скоро ще ви вдъхновим с още много нови идеи за различни празнични поводи.